Különös lámpák a nagyvilágból – galériával

Lehet-e a lámpát, mint funkcionális tárgyat kezelni? Szoktatok-e azon gondolkodni, hogy az otthonunkban a lámpa testesíti meg pl. téli napokon a fényt, a világosságot, segítségével láthatunk, teremthetünk hangulatos estéket, vagy épp ünnepi csillogást. Sokan a lakás alapvető részeként kezeljük és bele sem gondolunk abba, hogy ezek a fényforrások mennyire mutatósak lehetnek amellett, hogy a funkciójukat is ellátják. Miért ne lehetne a lámpa az otthonod egyik legszebb eleme, dekorációja?

Mostani postunkban összeszedtünk jó pár különleges, vagy épp meghökkentő lámpát- azért, hogy megmutassuk, nem csak a tejfehér üvegbúra és a megszokott kristálycsillár létezik…

Mennyezetről lelógatva

A legtöbb otthonban a mennyezeti világítás jelenti a fő fényforrást. Mi azt javasoljuk, hogy a helység több pontján legyen egyenletesen elosztva fény (falikar, olvasólámpa, pl) hogy természetesebb legyen a világítás- mindemellett igenis, fontos, hogy mi adja a fő fényt!

Az alábbi képen pl. Plumenek különleges, szép elhelyezését láthatjátok.

1728243a12b44f6d359674f0e0472496

Olvasólámpák/ állólámpák

A kevésbé bátrabbak kezdhetik velük a próbálkozást 🙂 Kiegészítő fénynek tökéletes, vagy épp hangulatfénynek is megállhatja a helyét.
Egy-egy különleges, izgalmas darab feldobja az otthonod összképét, és élőbbé teszi azt- elő a merészséggel, szerezzetek be valami egyedi, otthonotokhoz, stílusotokhoz passzoló lámpát!

 

Hangulatfények

Mondhatjuk, hogy “használható” fényt nem ad, viszont nélkülözhetetlen a meghitt légkör kialakításához, legyen szó hétköznapokról, vagy ünnepről.
Számtalan félét lehet kapni, mégis talán a legkedveltebbek a fényfüzérek, sokféle felhasználhatóságuk miatt. A mi kedvencünk pedig a Gömblámpa, hiszen olyan színekben lehet összeállítani, amilyenben csak szeretnénk és kedves formájával, textúrájával pedig akaratlanul is megakad mindenki tekintete rajta. 🙂

dekorációként, hangulatfényként tökéletes a gömblámpa!

dekorációnak, hangulatfénynek tökéletes a gömblámpa!

 

 

Reméljük, meghoztuk a kedveteket  az extrább lámpákhoz 🙂
Kövessetek minket facebookon is, hiszen nap mint nap ilyen szuper képeket osztunk meg a designérzékeny követőinkkel! 🙂

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s